imah » wartos » News Company
News Company

Naha Pilih Hengsu komposit Decking

Waktos: 2017-09-21

WPC Decking geus jadi hiji pilihan populér pikeun paling imah. Sedengkeun eta bisa hargana leuwih, éta masih mangrupa pilihan hadé kusabab loba alesan.

Di dieu kaunggulan tina Hengsu komposit WPC Decking déwan.

Merlukeun pamaliharaan low

WPC decking merlukeun saeutik atawa euweuh pangropéa pisan sabab na sanggup withstanding efek tina elemen alam kasar. Ieu kituna bisa mertahankeun salon deui nya pikeun Jumlah taun. Kasus mah béda jeung decks kai tradisional. Decks komposit Kai-plastik teu jadi ruksak , Lungsi, discolor, pulas, diudar, atawa narik bug. kayu Pengetahuan Alam ngabutuhkeun oiling biasa na staining sarta ieu bisa ngabuktikeun janten ongkosna mahal. decking komposit teu butuh lukisan nu biasa, staining atanapi sealing sarta éta bisa nolak weathering, warping jeung karuksakan ku sinar UV.

Eta nyadiakeun leuwih kaamanan

Teu kawas bahan kai decking sejen, WPC decking nyaeta semlek bébas tur dieunakeun tahan. Qualities ieu nyieun imah aman pikeun kids na pets sakumaha anu kasebut aman leumpang dina bulistir-footed.

kakuatan keur nahan

Tangtu decking kai tradisional bisa jadi alus-pilari tapi nyatana yen eta moal lepas pikeun panjang. Kaayaanana kasar cuaca salila usum panas, cinyusu jeung ngabalukarkeun usum loba karuksakan ninggalkeun aranjeunna luntur, ruksak, splintered na warped. Kai-plastik decks komposit ngajalanan prosés manufaktur rigorous pikeun mastikeun konsisten, saeutik-pangropéa jeung kinerja decking luar biasa.

Gampang pikeun masang

decking komposit kai-plastik ieu biasana dipasang dina sub pigura hartina eta bisa dipaké pikeun ngaganti kayu ruksak tanpa merlukeun ngaganti pigura. Sagedengeun ti eta, dina fixings beungeut handap nyieun pamasangan papan dek komposit pancen saum sareng gampang.

Lingkungan-friendly

Paling bahan WPC decking anu dijieun tina bahan daur ulang kaasup hardwood reclaimed sarta plastik. Ieu greatly ngurangan jumlah landfills plastik.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000