imah » produk » propil » U Propil
U Propil
  • /img/u_profile.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909143141_854.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909143150_125.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909143157_341.jpg

U Propil

. Propil runtuyan gaduh strips lemes, strips teuas, sarta lemes sareng teuas strips komposit Leuleus strip ku lemes, sealing, fitur lalawanan dampak; strip kaku boga rupa wangun, kakuatan tinggi, mangrupakeun asesoris hardware jati alternatif; tape teuas komposit dimekarkeun ku duanana pihak.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

. Propil runtuyan gaduh strips lemes, strips teuas, sarta lemes sareng teuas strips komposit Leuleus strip ku lemes, sealing, fitur lalawanan dampak; strip kaku boga rupa wangun, kakuatan tinggi, mangrupakeun asesoris hardware jati alternatif; tape teuas komposit dimekarkeun ku duanana pihak.
Runtuyan profil dijieun ku bahan kualitas PVC alus tur tooling tepat, Ieu gampang bisa disegel jeung boga periode pamakéan lila, nu nyieun jadi pilihan hade jati kantor.

Bungkusan & pengiriman barang

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A; rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q; Dupi anjeun nampa OEM?
A; Leres, kami bisa nampa OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000