imah » produk » ujung Banding » PVC Tepi Banding
PVC Tepi Banding
  • /img/wood_grain_edge_banding1.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909142858_799.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909142906_649.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909142913_231.jpg

PVC Kai sisikian Tepi Banding

PVC woodgrain geus warna na dicitak kalawan sagala jenis pola woodgrain, anu produk gaduh éfék woodgrain simulated tinggi, éta ciri adhesion Strong, awét sarta panjang langgeng, warna moal diudar jeung ulah ngahurungkeun bodas sanggeus trimming. Sarta urang tiasa ngalakukeun sagala jenis tina cocog warna woodgrain nurutkeun pamundut customer urang.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

PVC woodgrain geus warna na dicitak kalawan sagala jenis pola woodgrain, anu produk gaduh éfék woodgrain simulated tinggi, éta ciri adhesion Strong, awét sarta panjang langgeng, warna moal diudar jeung ulah ngahurungkeun bodas sanggeus trimming. Sarta urang tiasa ngalakukeun sagala jenis tina cocog warna woodgrain nurutkeun pamundut customer urang.
Runtuyan woodgrain ngawengku loba gandum kai vivid.natural, Warna jeung sisikian jeung gradasi euyeub tur pangaruh vivid, éta comparable jeung kai atah, bisa cocog ogé kalayan beungeut dewan

Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com.
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm.
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000