PORDUCTS

ujung Banding / propil
Taman bentang, luang kuadrat, waterscape, darmaga waterside, ngebon kota jeung saterusna. Éndah penampilan sampurna finish, low ......

Kaunggulan EDGE BANDING

1.Products Kauntungan
→ Warna moal ngarobah bodas sanggeus trimming
→ Tetep kalenturan sarua di usum tiris jeung usum panas
→ Little warna bédana pikeun tiap angkatan.
→ kualitas Alus tina percetakan tinta na pernah diudar dina warna
→ Balik lem pikeun operasi gampang.
→ variasi Non-warna sanggeus trimming na polishing.
→ kakuatan beungkeutan Strong
→ durability punjul sarta ngagem pangabisa
2.Business Kauntungan
produsén bulu bodas tina ujung banding saprak 1999.
desain ngaropéa bisa ditarima dina tungtutan customer.
18 maju garis Tonjolan palastik jeung garis Tonjolan 12 karét.
3.Quality jaminan
Diliwatan bijil CE
Tim profésional sarta tim Service.
bagian utama (Printing tinta) nyaeta ti Jepang
4.Professional Service Kauntungan
→ Urang boga proses kontrol kualitas ketat ti atah
bahan jeung produk rengse.
→ tim layanan jualan Muhun-traind kalawan reply rusuh ka sadaya
konsumén.
→ Pangiriman on waktos
→ sampel Free bisa dikirim sanggeus customer babagi teh
angkutan barang.

WPC kaunggulan

propil pausahaan

Dongguan Hengsu Héjo Gedong Bahan Co., Ltd., A produsén bahan kualitas luhur wpc, ujung banding jeung propil, kayaning decking komposit, siling, panel témbok, pager, PVC ujung banding, ABS edging, acrylic ujung kaset, propil T, H propil, jeung produk fasilitas rékayasa. Kabéh produk bisa dirancang ku pamundut customer. garis produksi Leuwih 16, sorangan di sabudeureun 2000 workshop méter pasagi, boga rupa pangabisa suplai kai ............. .

menu
00000000