imah » produk » ujung Banding » PVC Tepi Banding
PVC Tepi Banding
  • /img/high_gloss_wood_grain_edge_banding.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909110055_492.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909110102_563.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909110109_415.jpg

Tinggi Ggloss Kai sisikian Tepi Banding

PVC gloss tinggi ujung bandings beres ku palapis lapisan tinta gloss tinggi, anu produk permukaan ngagambarkeun pangaruh eunteung, beunghar warna, jeung éfék gloss tinggi, glossiness kasebut leuwih 70%. Mid gloss, Matt atanapi super Matt ogé bisa jadi ngaropéa nurutkeun paménta customer`s.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

PVC gloss tinggi ujung bandings beres ku palapis lapisan tinta gloss tinggi, anu produk permukaan ngagambarkeun pangaruh eunteung, beunghar warna, jeung éfék gloss tinggi, glossiness kasebut leuwih 70%. Mid gloss, Matt atanapi super Matt ogé bisa jadi ngaropéa nurutkeun paménta customer`s.

PVC (polyvinyl klorida) nyaeta dinten salah sahiji plastik pangalusna dipikawanoh tur paling umum. Pikeun leuwih ti 40 taun edgebands keur industri jati geus ogé geus dijieun ti bahan ieu sareng tos tétéla jadi pisan suksés alatan ciri bahan beredar maranéhanana.

Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang

Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu