imah » proyek
proyek

Meunteun efek tina tipe ujung banding jeung ketebalan on kabiasaan

Waktos: 2018-01-02

Ujung banding anu dipaké pikeun nutupan sisi kakeunaan bahan kai kayaning triplek, dewan partikel atanapi sedeng-dénsitas fiberboard, mere penampilan a bahan padet (atawa leuwih berharga). Ulikan ieu dilumangsungkeun nangtukeun épék tina banding ujung bahan, nyaéta polyvinyl klorida (PVC), melamin jeung veneer kai, ketebalan tina bahan ujung banding (0.4, 1, sarta 2 mm), sarta kai komposit tipe panel dina komprési jeung kakuatan tegangan sipat diagonal ti particleboard surfaced kalawan lambar résin sintétik ( LamPb) jeung MDF surfaced kalawan lambar résin sintétik (LamMDF).

Kakuatan tegangan diagonal éta leuwih gede ti kakuatan komprési diagonal sadaya L-tipe sudut mendi. Sampel kalawan ujung banding masihan tegangan diagonal luhur jeung kakuatan komprési ti sampel kontrol. Corner mendi nya kuat ti sudut mendi. Sedengkeun pikeun jenis ujung banding, jenis melamin bahan ujung banding masihan langkung diagonal tegangan jeung komprési kakuatan ti batur. The panghandapna tegangan jeung komprési kakuatan dimenangkeun dina PVC bahan ujung banding. Aya béda anu signifikan dina kakuatan dina watesan tipe ujung banding jeung kai bahan panel komposit. Hiji jelas hubungan antara ketebalan ujung banding jeung kakuatan teu bisa ditangtukeun.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000