imah » produk » propil » Propil séjén
Propil séjén
  • /img/different_profiles.jpg
  • /upfile/2017/09/15/20170915101412_437.jpg
  • /upfile/2017/09/15/20170915101425_631.jpg
  • /upfile/2017/09/15/20170915101435_141.jpg

Propil béda

. Propil runtuyan gaduh strips lemes, strips teuas, sarta lemes sareng teuas strips komposit Leuleus strip ku lemes, sealing, fitur lalawanan dampak; strip kaku boga rupa wangun, kakuatan tinggi, mangrupakeun asesoris hardware jati alternatif; tape teuas komposit dimekarkeun ku duanana pihak.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

. Propil runtuyan gaduh strips lemes, strips teuas, sarta lemes sareng teuas strips komposit Leuleus strip ku lemes, sealing, fitur lalawanan dampak; strip kaku boga rupa wangun, kakuatan tinggi, mangrupakeun asesoris hardware jati alternatif; tape teuas komposit dimekarkeun ku duanana pihak.

Runtuyan profil dijieun ku bahan kualitas PVC alus tur tooling tepat, Ieu gampang bisa disegel jeung boga periode pamakéan lila, nu nyieun jadi pilihan hade jati kantor.

Ti kapang, desain, produksi jeung ngajual, kami geus tim profésional, Kami nyandak hiji peran aktip salila prosés bisnis sakabeh urang tina sampel ka pangiriman ahir, mantau duanana kualitas produk sarta pangiriman punctuality. Urang geus ngaliwatan taun, mantuan sababaraha konsumén ti sakuliah dunya kalayan barang sourcing.Our strategis maranéhna kaasup PVC ujung banding, ABS ujung banding, acrylic ujung banding, profil ujung banding, mobil decorating ujung banding, sarta barang WPC. urang salawasna Tujuan ngahasilkeun naon kedah customer dina produk plastik.

Urang ngagunakeun alat-alat produksi canggih, bahan baku kualitas luhur jeung téhnologi produksi ilmiah, worker urang sadayana ampir gaduh pangalaman kerja 10 taun 'dina ngahasilkeun produk plastik, jeung tim desainer profésional sarta pitulung diobral internasional urang, urang pastikeun anjeun tiasa mésér unggal item di a waktu gancang ku harga kalapa jeung kualitas 100% dijamin ti dieu.

Bungkusan & pengiriman barang

100m / roll, 200m / roll atawa ngaropéa, 10 gulungan dina hiji karton atawa ngaropéa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.

2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?

A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com

3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?

A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm

4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?

Naon NEW

Taros Kami

menu