imah » produk » ujung Banding » 3D Tepi Banding
3D Tepi Banding
  • /img/3d_edge_banding-18.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908162308_289.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908163514_763.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908163543_550.jpg

3D Tepi Banding

Kabéh bahan baku tinggi-tepi ka mastikeun band ujung 3D kami teh kelas munggaran di dunya ieu.
Simkuring salawasna difokuskeun ngahasilkeun ujung kualitas band pangalusna.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

Kabéh bahan baku tinggi-tepi ka mastikeun band ujung 3D kami teh kelas munggaran di dunya ieu.
Simkuring salawasna difokuskeun ngahasilkeun ujung kualitas band pangalusna.
Urang ngagunakeun sakabeh bahan baku tinggi-tungtung nepi pastikeun urang ujung palastik band tetep kualitas 3-5 taun.
produk urang rentang kaasup PVC band ujung, ujung ABS band, 3D PMMA band ujung acrylic

Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000