imah » wartos » News Company
News Company

Parusahaan relokasi Bewara

Waktos: 2018-01-12
                                                                                             Parusahaan iber relokasi
konsumén terhormat, babaturan anyar jeung heubeul: 
     Hello! Dongguan Hengsu Héjo Gedong Bahan Co., LTD., Dina rojongan hébat anjeun sarta gawé babarengan, bisnis parusahaan anu thriving.
Di dieu, hatur nuhun kanggo lila méré perhatian urang, sarta sacara resmi nginpokeun ka Anjeun parusahaan urang bakal dina Januari 24th, 2018 mindahkeun KA URANG SUNDA 
Wangunan kantor, ukuran parusahaan bakal dilegakeun ka sababaraha times.Hope kami boga kerjasama pikaresepeun dina mangsa nu bakal datang bareng nyieun hiji hadé 
kahareup .. Hatur nuhun pikeun perhatian Anjeun.).
Alamat: Xiazhoutang Industrial Parabot, Chashan Bandar, Dongguan Kota, Propinsi Guangdong, Cina.
parusahaan urang bakal di pabrik anyar saprak instant.Since pausahaan dipindahkeun kasulitan, urang ngahaturkeun, 
tur miharep anjeun neruskeun masihan urang perhatian sarta rojongan.


Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000