imah » produk » ujung Banding » PVC Tepi Banding
PVC Tepi Banding
  • /img/china_supplier_pvc_edge_banding_manufacturer_wood_grain_edge_banding-52.jpg

Cina Supplier PVC ujung banding produsén kai ujung sisikian banding

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

Hengsu geus ngembangkeun sarana unik tina injecting éfék woodgrain realistis sapanjang ketebalan tina na 3mm PVC woodgrain Edgebanding.

Ieu eliminates efek gambar-pigura kadang dihubungkeun jeung Kandel PVC Edgebanding. Warna dasarna nyaeta husus blended ngahijikeun éta Edgebanding jeung pola panel.

kauntungans:

1 Simpen karasa sarua di usum tiris jeung usum panas

2 Little warna bédana di unggal angkatan

3 Kungsi diudar sanggeus paparan leuwih ti 3 bulan outdoor kana cahya panonpoé kuat

4 kalawan lem deui unggulan sarta eta moal tumiba tina jati teh kabeh babak sataun

5 cahya panonpoé High 7 tahan ka kelas 8

6 No konektor di unggal roll

7 for ira kai tékstur anu cukup jelas

8 gloss High tur belet gloss mangrupakeun pilihan

9 Environbahan méntal atawa non-lingkungan téh available keur pilihan Anjeun

10 Sértipikat ROHS / en 71 / SGS / ISO 9001


Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com.
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm.
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000