imah » produk » ujung Banding » Acrylic Tepi Banding
Acrylic Tepi Banding
  • /img/acrylic_edge_banding-11.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908164417_639.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908164438_154.jpg
  • /upfile/2017/09/08/20170908164457_877.jpg

Acrylic Tepi Banding

Urang ngagunakeun bahan acrylic tinggi-tungtung ngahasilkeun runtuyan acrylic, runtuyan ieu boga tékstur transparan sarta mulus, aya loba runtuyan combinations.This warna geus cemerlang jeung fashion color.And gambaran stereoscopic kuat nyieun jadi pilihan pangalusna tina lomari luhur tungtung.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

Acrylic ujung banding dijieun tur tepat olahan tina résin acrylic, fitur na anu transparansi tinggi, résistansi cuaca, résistansi dampak na lalawanan abrasion. Produk ieu mangrupa pintonan elegan, 3 kuat pangaruh dimensi, éta ilahar dipaké pikeun parabot panel classy kalawan pola 3D ujung banding
Urang ngagunakeun bahan acrylic tinggi-tungtung ngahasilkeun runtuyan acrylic, runtuyan ieu boga tékstur transparan sarta mulus, aya loba runtuyan combinations.This warna geus cemerlang jeung fashion color.And gambaran stereoscopic kuat nyieun jadi pilihan pangalusna tina lomari luhur tungtung.
Acrylic (PMMA = polymethyl methacrylate) mangrupakeun well-ngadegkeun thermoplastic tinggi-grade anu, nalika dipaké dina edgebands 3D, susunan standar téknis sarta estetika anyar pikeun edgebands jati. Sajaba ti éta, transparansi of Acrylic1exceeds yén kaca.

Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000