imah » produk » ujung Banding » ABS Tepi Banding
ABS Tepi Banding
  • /img/abs_wood_grain_edge_banding.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103842_807.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103849_339.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103859_459.jpg

ABS Kai sisikian Tepi Banding

ujung ABS bandings dijieun tina résin ABS oge komposit diolah ku rumus ilmiah. The produk Fitur lalawanan hébat sepuh, résistansi iklim, stabilitas hébat dina ukuranana, résistansi dampak hébat, lingkungan ramah, teu heavy metal sarta zat ngabahayakeun. Éta
pilihan pangalusna pikeun parabot barudak.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

ujung ABS bandings dijieun tina résin ABS oge komposit diolah ku rumus ilmiah. The produk Fitur lalawanan hébat sepuh, résistansi iklim, stabilitas hébat dina ukuranana, résistansi dampak hébat, lingkungan ramah, teu heavy metal sarta zat ngabahayakeun. Éta
pilihan pangalusna pikeun parabot barudak.
ABS (acrylonitrile butadiene styrene) mangrupa tahan, Mechanically na thermally tahan banting, kualitas luhur thermoplastic dampak nu ecologically sora Pikeun leuwih 20 taun ayeuna, plastik klorin bébas ieu geus nyiruan hasil dipaké dina industry.Package jati na pengiriman barang .:
200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

Bungkusan & pengiriman barang

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000