imah » produk » ujung Banding » ABS Tepi Banding
ABS Tepi Banding
  • /img/abs_solid_color_edge_banding.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103552_913.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103558_372.jpg
  • /upfile/2017/09/09/20170909103605_922.jpg

ABS padet Warna Tepi Banding

ujung ABS bandings dijieun tina résin ABS oge komposit diolah ku rumus ilmiah. The produk Fitur lalawanan hébat sepuh, résistansi iklim, stabilitas hébat dina ukuranana, résistansi dampak hébat, lingkungan ramah, teu heavy metal sarta zat ngabahayakeun. Ieu teh pilihan pangalusna keur parabot barudak.
runtuyan ABS nganggo-kualitas luhur ABS bahan atah, boga glossiness alus jeung stabilitas jeung loba pilihan warna.

  • Panjelasan Produk
  • Bungkusan & pengiriman barang
  • jasa kami
  • FAQ
  • panalungtikan
Panjelasan Produk

ujung ABS bandings dijieun tina résin ABS oge komposit diolah ku rumus ilmiah. The produk Fitur lalawanan hébat sepuh, résistansi iklim, stabilitas hébat dina ukuranana, résistansi dampak hébat, lingkungan ramah, teu heavy metal sarta zat ngabahayakeun. Ieu teh pilihan pangalusna keur parabot barudak.
runtuyan ABS nganggo-kualitas luhur ABS bahan atah, boga glossiness alus jeung stabilitas jeung loba pilihan warna.
Ieu téh mangrupa beredar aplikasi, pamrosésan sarta pembuangan ciri, hususna, tina ABS nu nyumbang kana dampak luas na on pasar manufaktur jati

Bungkusan & pengiriman barang

200m per roll, 10 gulungan per carton.also tiasa pak salaku sarat customer urang
Klién bisa milih angkot sagara atawa transportasi hawa

jasa kami

Kalawan pangalaman euyeub ngeunaan cocog warna, Ayeuna Hengsu gancang bisa nyaluyukeun warna di nurutkeun customers`re quest, sarta sangkan cocok sampurna mibanda dewan nu pamakéan customer.

FAQ

1 Q: Kumaha mun meunang sampel anjeun?
A: Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, anjeun ngan butuh mayar pengiriman barang keur eta.
2 Q: Kumaha mun meunang petik anjeun?
A: Anjeun tiasa nelepon kami di + 86-769-22408970 atawa ngirim surat ka wpc@woodhengsu.com
3 Q: Naon rentang lebar anjeun sarta rentang ketebalan pikeun ujung banding?
A: rentang ketebalan kami téh 0.4mm-3mm, rentang lebar nya 12mm-650mm
4 Q: Dupi anjeun nampa OEM?
A: Sumuhun, urang tiasa nampi OEM.

Naon NEW

Taros Kami

menu