imah » wartos » warta pameran
warta pameran

A suksés Tembongkeun dina Sri Lanka BUILDCON internasional Expo 2017

Waktos: 2017-09-20

Leuwih 200 exhibitors internasional ensured yén 6th Sri Lanka Buildcon International Expo 2017 di BMICH, Colombo, édisi Sri Lanka .3rd Bangladés Buildcon 2017 mangrupakeun Arsitéktur Cibeureum, Konstruksi., Bahan Gedong, Téknik, Juara, interiors sarta Desain dagang acara ngarah. Ieu mangrupa Platform Marketing jétu jeung difokuskeun tampilan na jejaring kasempetan.

Hengsu geus exhibiting pikeun leuwih ti 10 taun. Kituna Ieu téh mangrupa tempat pasamoan pikeun sakabéh pabrik, prosesor sarta padagang di wewengkon.

Loba hatur nuhun pikeun sakabéh nu datang urang for nyieun deui hiji acara suksés hébat.

Naon NEW

Taros Kami

menu
00000000